logo
Motto 2024
"Kiek ut oit!..."

63e Prins der Houtse Kluppels: We gaan beginnen…..!!!!!

Het voelt voor veel mensen wellicht nog vreemd, maar carnavalsvereniging De Kluppels stoft de draaiboeken af en maakt zich op voor een nieuw carnavalsseizoen. In de zoektocht naar een nieuwe hoogheid zijn we uitgekomen bij een man met oog voor detail en smaak. Hij zal met veel trots en enthousiasme onze vereniging vertegenwoordigen tijdens het nieuwe carnavalsseizoen en is zich op dit moment aan het voorbereiden op wat hem te wachten staat. Op zaterdagavond 9 november aanstaande zullen we onze 63e dorstlustige hoogheid onthullen in Hoftempel De Geseldonk. De Kluppels kijken uit naar een spiksplinternieuw carnavalsseizoen!   

Ook Prins Marc d’n 1e mocht onze vereniging afgelopen jaar voorgaan en zwaaide de scepter over het Kluppelrijk tijdens carnaval 2024. Natuurlijk nemen we op 9 november aanstaande eerst afscheid van Marc en zijn vrouw Monique, die het carnavalsfeest afgelopen jaar op fantastische wijze glans hebben gegeven en samen met alle Kluppels en Kluppelinnekes hebben gevierd.

Na het afscheid van Prins Marc d’n 1e zullen we op ludieke wijze bekendmaken wie de 63e Prins der Houtse Kluppels wordt. Er is een nieuwe Prins gekozen en die houden we geheim tot zaterdagavond 9 november aanstaande. Elke week brengen we een nieuwe tip uit in de vorm van een foto of afbeelding. Daarmee kun je stap voor stap ontrafelen wie de nieuwe Prins der Houtse Kluppels wordt.

Wil je ook mee kunnen praten, dan moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste Kluppeltips. Hoe dichter we bij de Prinsbekendmaking komen, des te makkelijker het raden wordt.Denk jij te weten wie de 63e prins der Houtse Kluppels wordt?  Meedoen aan het Prinseroaje is heel gemakkelijk, en kost niets! Ga naar www.kluppels.nl en vul de naam van jouw Prins in. En als je de juiste Prins raadt, maak je kans op 4 toegangskaarten voor de Show- & Zwetsavond op zaterdag 14 februari 2025.

Hieronder de Kluppeltips: 

Tip 1

Tip 2

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.

    2 Responses to “63e Prins der Houtse Kluppels: We gaan beginnen…..!!!!!”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *